Gegarandeerd het laagste energietarief!

Voor wie is het inkoopprogramma geschikt?

U komt aanmerking voor ons inkoopprogramma als uw zakelijke stroomverbruik hoger is dan 30.000 kWh óf uw zakelijke gasverbruik hoger is dan 7.500 m3.

Heeft uw bedrijf bovenstaand verbruik? Dan garanderen wij u het laagste tarief uit de markt, bij één van onze energieleveranciers.

Bekijk onderstaand in welke sectoren wij actief zijn.

Luc Smits
Adviseur zakelijke energie

Agrarische bedrijven

Een agrarisch bedrijf verbruikt op andere manier energie. Veel agrarische bedrijven wekken daarnaast ook zelf stroom op. Dat vraagt om een goede strategische aanpak van de energiehuishouding. Samen bekijken we hoe we die kunnen optimaliseren.

MKB

Als MKB’er wilt u bezig zijn met uw producten of diensten. Zorgen over een maandelijkse energienota horen daar niet bij. Wij zijn de partner die strategisch uw energie inkoopt, zodat u zich niet druk hoeft te maken over onverwachte energiekosten.

Grootverbruik

Grootverbruik vergt een iets andere aanpak, maar wel met hoge besparingen via ons inkoopprogramma. Voor grootverbruikers hebben we toegang tot gespecialiseerde inkoopposities.

Sauna’s

De energiekosten hebben een hele grote impact op het businessmodel van een sauna. Stijgingen van de energieprijzen zijn direct van invloed op de winstgevendheid. Een deel van ons inkoopprogramma is specifiek gericht op saunabedrijven, waardoor wij voor deze bedrijven tot 40% op de energiekosten hebben kunnen besparen.

Horeca

Een café met 200 vierkante meters verbruikt al snel ruim 30.000 kWh per jaar en 7.500 kubieke meter gas per jaar. Een verbruik dat gezamenlijk prima werkt voor het inkoopprogramma. De besparing zal oplopen tot zeker 30% ten opzichte van de huidige energielasten.

Toerisme en Recreatie

Als camping, recreatiepark of bungalowpark verbruikt u energie voornamelijk in de warmere maanden en vakantieperiodes. Door de inkoop hierop af te stemmen, kunnen besparingen oplopen tot ruim 40%.

Liever eerst persoonlijk contact?

Ons team van energie professionals staat voor u klaar. In een persoonlijk gesprek ontvangt u vrijblijvend meer informatie, specifiek voor uw onderneming. Al meer dan 2500 ondernemers gingen u voor.

Melisia Suic
Adviseur zakelijke energie

Energie adviesgesprek

U kunt ook direct met mij een telefonische afspraak inplannen, wanneer het u uitkomt. Ik vertel u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Shanida Klijnstra
Teamleider klantenservice

Persoonlijk contact

Liever direct persoonlijk contact? U kunt telefonisch contact opnemen met mij of één van mijn collega's van 09.00 uur tot 12.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur.

Luc Smits
Adviseur zakelijke energie

Bereken uw voordeel

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energiekosten? Bereken het zelf en ik neem binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op.